Nyhed

Missede du ferniseringen? Vi gør det igen på torsdag

Alle kunstinteresserede får en chance til. Hvis du ikke kunne deltage i ferniseringen af det storslåede vægmaleri på borgmesterkontoret sidste uge, kan du glæde dig til på torsdag, når borgmesterkontoret - endnu en gang - danner rammen for fejring af lokal kunst.

Maleriet

I sidste uge mødte ca. 40 nysgerrige borgere op til fernisering af det storslåede vægmaleri øverst oppe på Egedal Rådhus. De tre gange fem meter er malet direkte på væggen af den lokale kunstner Sandra Marquardt, som også er kvinden bag trappemaleriet ved Egedalcentret.

Ved denne fejring kunne man høre om historien bag kunstværket fra kunstneren selv, mens der blev serveret lidt lækkert til ganen. - Jeg havde en idé om et vægmaleri, som skulle symbolisere Egedal med et stort træ, børn som leger og forskellige kendetegn i baggrunden. De forskellige kendetegn repræsenterer vores små bysamfund i Egedal Kommune og fortæller dermed vores fælles historie om et samlet Egedal” fortæller Sandra om baggrunden for maleriet.

Ekstra fernisering 13. oktober kl. 15:30-17

Hvis du ikke kunne deltage sidste uge, har du mulighed for at komme og se maleriet nu på torsdag den 13. oktober kl. 15:30-17:00, hvor borgmesteren igen åbner døren for borgere, som gerne vil se og høre om vægmaleriet. Sandra kommer også til arrangementet igen og fortæller og svarer på spørgsmål fra interesserede. Igen er der ingen tilmelding. Man møder bare op i stueetagen inden døre på Egedal Rådhus.

-Vores kunstråd valgte Sandra som kunstner til at udsmykke væggen, fordi hun havde en modig ide, og fordi hendes ide kunne illustrere, hvordan vi her i Egedal er bundet sammen af vores fælles natur og vartegn. Og så har hun jo en virkelig smuk malestil med bløde streger og elegante farver, siger Vicky.  - Sandra har leveret et værk med høj kunstnerisk værdi og lokale detaljer, og vi er meget stolte af det smukke maleri her på borgmesterkontoret, afslutter Vicky.

Kontakt

Borgerservice og organisation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kommune@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12