Nyhed

Se de nyeste tilbud for virksomheder i kommunen

Der er masser af viden, sparring, events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden. Her kan I se nogle af de kommende arrangementer.

Egedal Kommune samarbejder med Erhvervshus Hovedstaden, der tilbyder gratis værktøjer, viden og sparring til dig som virksomhedsejer. Arrangementerne er målrettet virksomheder i kommunen, som ønsker at få hjælp til at udvikle og forbedre deres forretning og ledelse. Her kan du læse mere om de kommende arrangementer:

Den 9. maj: Få hjælp til din Innobooster-ansøgning
Har du en god idé, der har potentiale til at blive en god forretning? Så søg tilskud fra Innovationsfondens Innobooster-pulje. Innobooster yder støtte til virksomheder, der ønsker at udvikle og markedsmodne et nyt produkt, en ny service eller forbedre en proces, der øger virksomhedens konkurrenceevne og skaber vækst.
Men hvordan skriver du den rette ansøgning? Vi hjælper dig videre med “do’s and dont’s” og giver vejledning med henblik på netop din gode idé.

Tilmeld dig her

Den 10. maj:  Få succes med digital- og e-mail marketing
Udnyt den digitale værktøjskasse i en tid, hvor vi som forbrugere bliver bombarderet med nye og spændende produkter og services, og hvor vi som virksomhedsejere inden for få sekunder skal sikre, at kunder bliver opmærksomme på vores produkter.
Du møder e-mailmarketing-bureauet Ackermann, som bl.a. gør dig klogere på, hvorfor e-mailmarketing er relevant, hvordan du bliver datadrevet, kampagnemails og meget mere.

Tilmeld dig her

Den 23. maj: Succesfuld ny leder
Vi ved, at den nærmeste leder har afgørende betydning for medarbejderes engagement,  trivsel, og produktivitet. Men hvad gør du så som ny leder, hvis du ikke er forberedt eller klædt på til at løfte opgaven?
Få bedre indsigt i, hvad der driver dine medarbejdere, og hvordan du kan lede dem med respekt for deres forskelligheder. På samme tid vil du få konkrete indsigter og værktøjer, som du kan nyttigøre i dagligdagen.

Tilmeld dig her

Spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervsteamet på mail: erhverv@egekom.dk eller via. tlf. Jon Bjergfelt på 7259 6259 eller Thomas Birger Hansen på 7259 7207.

 

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: Erhverv@egekom.dk
Tlf.: 7259 7207 eller 7259 6259