Nyhed

Gratis musik og underholdning på Grønningen

Sæt kryds i kalenderen til årets store musikevent MUSIK PÅ GRØNNINGEN lørdag d. 10. juni fra kl. 13-23 på Grønningen i Ganløse.

Kom og vær med til en festlig dag med musik og sjov for både børn og voksne. Sidste års koncertdag havde besøg af rigtig mange børnefamilier, så der er i år sat ekstra fokus på børn og unge! Byrådet har nemlig støttet arrangeret med midler fra Borgerbudget 2023. Til arrangementet vil der bl.a. være optræden af Kirkens børnekor, Rumlerim og Talent Egedal.  Der vil bl.a. være hoppeborge, og spejderne og mange andre foreninger deltager med boder, der vil informere om deres klubaktiviteter og vise, hvad de kan. 

Borgmester Vicky Holst Rasmussen om arrangementet: ”Jeg er meget begejstret for det kommende arrangement ’Musik på Grønningen’, som bringer alle borgere sammen til nogle hyggelige timer med masser af god musik, underholdning og lækker mad. ’Musik på Grønningen’ viser vigtigheden af de lokale ildsjæle, der frivilligt stiller op og med stort engagement driver disse arrangementer. Musik på Grønningen er jo en familiefest for alle, så jeg håber, at borgere i alle aldre tropper op”.

Praktiske informationer

Der er plads til alle og gratis adgang.

Du kan se hele musikprogrammet på Ganløse Musikforenings Facebook side.

Parkering er på Ganløse Skoles p-plads, der ligger få hundrede meter fra Grønningen.

Kom til Musik på Grønningen d. 10. juni 2023

Kontakt

Sekretariat for Politik og Ledelse

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: politikogledelse@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12