Nyhed

Kursus: Førstehjælp til børn

Sundhedsplejen tilbyder alle nybagte forældre, gravide eller barslende, viden om førstehjælp, så man er bedre klædt på, hvis barnet får nogle af de knubs og skrammer, som et aktivt børneliv kan medføre. Næste kursus er 26. september.

Tirsdag den 26. september kl. 10 til 11 kan du komme og høre om førstehjælp til børn i byrådssalen på Egedal Rådhus. Det er gratis at deltage, og man må hellere end gerne have sit barn med.

Fremmedlegemer i næsen - og mange andre relevante ting

"I får en viden om basal førstehjælp, så I er bedre klædt på, hvis barnet får nogle af de knubs og skrammer, som et aktivt børneliv nogle gange kan medføre. Vi taler bl.a. om behandling af sår og skrammer, brandsår, faldskader, fremmedlegemer i næsen og mange andre relevante ting" lover oplægsholderen Lars Christensen, som er uddannet kardiologisk sygeplejerske og har arbejdet som dette i en årrække. "Jeg er også uddannet instruktør i førstehjælp og godkendt af Danske Førstehjælpsråd."

Se vores løbende gratis tilbud

Sundhedsplejen tilbyder hen over året forskellige kurser gratis, som er relevante for forældre. Sundhedsplejen vil blandt andet gerne inspirere forældre til, hvordan de kan styrke børns motorik gennem leg, da motorisk udvikling har stor betydning for barnets generelle trivsel. Se kommende motoriktilbud inde på siden. 

sundhedsplejen.egedalkommune.dk

Barselscafé

Kontakt

Dagtilbud og skole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12