Er du erhvervsudlejer af erhvervslejemål i Egedal? Herunder har du mulighed for at linke til en beskrivelse af dine ledige erhvervslejemål i Egedal.

Søg lokalt i Egedal Kommune ved at klikke på efterfølgende link til den type lokaler, du skal bruge:

Egedal Erhvervscenter - Lager og Kontor

Kontorlokaler i Egedal Kommune

Kontorfællesskaber i Egedal Kommune

Lager- og produktionsejendomme i Egedal Kommune

Butikslokaler i Egedal Kommune

Erhvervsgrunde i Egedal Kommune

Send dine ønsker ud til relevante udlejere i Egedal Kommune

Erhvervsejendomme

Erhvervsmæglerne er gået sammen om en fælles database med navnet Oline.dk - her kan du søge efter ledige erhvervsejendomme og erhvervslokaler i hele Danmark.  

Virksomhedslokaler.dklokaleportalen.dk og findkontorfællesskab.dk er tre ledende ejendomsportaler i Danmark, der er vokset sammen til et stort socialt netværk, der giver hele ejendomsmarkedet mulighed for at komme i direkte kontakt med hinanden. Mediet har i dag mere end 35.000 medlemmer.

Lokalebasen.dk er en markedsplads for erhvervslejemål og erhvervsejendomme i Danmark - her kan du finde lejere eller lejemål i Egedal og resten af Danmark.

Kontorfællesskaber.dk indeholder information om alle kontorhoteller, kontorfællesskaber, business centre osv. i Danmark. På siden er det helt enkelt at finde og sammenligne de mange muligheder, der er for at leje kontorer i Danmark og i udlandet.

På Ejendomsportalen Respace.dk kan du ligeledes finde ledige erhvervslokaler. Respace omfatter erhvervsejendomme til leje/køb, investeringsejendomme, parkeringspladser, kontorhoteller og coworking spaces.

Erhvervslejeloven

Ministeriet  for By, Bolig og Landdistrikter har på deres hjemmeside samlet informationer om erhvervsleje. På hjemmesiden finder du blandt andet en henvisning til erhvervslejeloven.

Kontakt

Ejendomsjura

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: JuraEjendomogByg@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12