Skip to content back to nav
Hånd med mus og pc.jpg

Giv din virksomhed succes online

Dine kunder er klar på nettet. Det giver nye digitale forretningsmuligheder og udfordrer den måde, du driver virksomhed på. Bliv klar til at møde udfordringerne...

Læs mere om giv din virksomhed succes online
 
Høringer og borgermøder

Min situation

 
Luftfoto Egedal By

Egedal Kommune udbyder løbende ejendomme og grunde til salg. Det er såvel tomme byggegrunde, som eksisterende ejendomme, der skal have et nyt liv.

Læs mere
Karsten Søndergaard

Har du etableret en ny virksomhed, eller er du tilflytter, vil vi gerne byde dig velkommen.

Læs mere
seminar

Trænger din virksomhed til udvikling og vækst? Og kan du se, at en grøn omstilling kan være med til det? Så er Væksthusets program "Grøn væk...

Læs mere
Billed af et håndtryk

Egedal Kommune foretager løbende udbud af varekøb, tjenesteydelser samt bygge- og anlægsopgaver.

Læs mere
Genbrugsstation 2

Afleverer din virksomhed affald på kommunens genbrugsstationer, skal du tilmelde din virksomhed kommunens ordning for brug af genbrugsstationerne.

Læs mere
oticon4.jpg

Egedal is an excellent location for businesses of all types and sizes. Attracting new businesses is a high priority for the Council.

Læs mere
Fibernet og bredbåndsnet

Energistyrelsen har nu åbnet for ansøgninger til bredbåndspuljen 2017, der tilbyder støtte til lokale bredbåndsprojekter på steder med dårlig dækning.

Læs mere
Erhverv i Værebro

Hvem rådgiver om byggesager? Hvordan udnytter man de lokale netværksressourcer? Spørgsmål som disse kan man nemt og hurtigt få svar på i Egedal Kommune.

Læs mere